Jom Follow Saya

Tuesday, July 3

:: holiday ::

Assalamualaikum..
Lama dah tak update blog nih. Kat umah takde tenet la. Dah stat cuti dah ni. 2 bulan setengah cuti tak plan pon nak wat apa.

Hurmm..
Aku ada wat list apa yang boleh and yang aku nak wat time cuti nih.
1- Keje
2- Belajar komputer programming untuk semester depan.( belajar sem depan)
3- Belajar masak(from tenet o famili)
4- Belaja menjahit(from tailor famili aku)
5- kemas umah (selereak sangat sampai tak tawu nak wat camne dh)

Tu jela kot.Tapi aku tak tawu mama satu nak wat ag. Akak aku jas cuti seminggu je sebab dia ada short sem.
Aku ingat nak bincang ngan parents aku dulu la.

Ps : Nak edit gamba2 yang bnyak tertangguh ni. Ngee~

2 comments:

  1. Replies
    1. ni list jerk..tp xsemestinya nk wat gk..hehehe...cuma tak tawu cmni nk spent cuti kat umah slama 3 bulan nih..bosan!!

      Delete

Cerita laen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cute Plant Dancing Kaoani