Jom Follow Saya

Friday, February 22

welcome sem baru!

Assalamualaikum..

dah dekat semiggu kot sem baru bukak..nak daftar subjek..nak kemaskini jadual baru..and! meeting setiap malam dalam minggu nih..haih (^~^)

tapi best jmpa mmbe #USMKejut smula..best jmpa roommate smula..ngee~

time aku baru sampai #USMKejut nih, dah dekat pukul 6 la..aku ingt pejabat hostel bukak lagi la sebab nak amek kunci bilik..alih-alih dah tutup pukul 5 ag. so nak wat cmne aku trus kol rumate aku..tanya if dia dah amek kunci ke blum la. dye reply "dah amek.tapi kami kt lua nih.kunci ada kat kami" ...err....=_=

makanya aku takleh masuk bilik. tepaksa tunggu rummate balik dulu la.aku menumpang mandi semayang sume kt bilik member. dalam pukul 9 baru rummate balik. dasyat x deme nih bejalan?  v(n__n)v
so, aku angkut sume barang aku dari stor n kemas bilik. saat semua org dok post kt twitter kata siap kemas n bleh landing dh, tatkala itu aku baru stat kemas bilik. nsib badan~

dalam dekat kol 11 aku siap kemas sume! yaay!! hooray! (n_______n)y

esoknya aku stat jmpa member #USMKejut smula. enjoying first day first week ≧◠◡◠≦ 

Iklan colgate first day!

kekecohan first week

celebrating bfday girl!



notakaki: doakan semoga sem nih mendapat berkat dan berjalan jancar yerk ≧◠◡◠≦ 

Thursday, February 7

behind the scene - trip to kuala woh

Assalamualaikum..

cmne holiday kome? ni la antra aktiviti holiday aku!
pada ahad yang lalu...aku bersama family aku dan girlfriends aku dah menjejak ke kuala woh, tapah perak..besh wooooo!!! disebabkankami telupa bawak tikar..jadi kami duduk dan makan atas batu..kat situ ada air terjun yg cantik..rendah je..so slamat la..time nak makan tuh..trasa cam mangsa banjir lak..sebab makan atas batu yg dalam air..kawasan tepi sungai ni hotspring..panas je batu and pasir kat tepian sungai...tp sejuk je kat tengah sungai..hebat!! kuala woh nih kawasan on the way ke cameron highland..so npe sekelilingnya panas ea? sebab tepi sungai nih ada belerang..bahan bakar..sebab tula panas..

hohohoho...xmo ckap...biar gamba berbicara! 

K E G E M U K AN !

mandi mandi~

jom maen game!! ^ ^,


time to go home! 

can u tell the story? hahaha

me in the middle - comel x  

K.A.M.I 

notakaki : fun trip thanks to everibodi tp aku sampai je umah tido smpai maghrib..penat maen air! next time kita g reramai ye~~ lob u mish u girls!


  

Cerita laen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cute Plant Dancing Kaoani