Jom Follow Saya

Tuesday, November 27

I'm sorry

Assalamualaikum..

Sorry guys.. it's been long since I last update my post.
Lately i've been busy with lectures, assignment, group work, persatuan dan lain-2.
Maaf kawan semua. Banyak yang aku nak kongsi.

Setakat ni takdan lagi nak curi masa untuk menaip blog nih. Bertimbun-timbun citer aku nak citer. Tapi harap kawan-2 saba ye dan jaga diri masing-2.

Bye till me meet again.
p/s: aku dah nak exam nih. doakan ye kawan-2

Saturday, November 3

MRS USM Kejut

Assalamualaikum dan salam bloggers sume..

Maaf dah lama aku tak update..Baru-baru nih aku kesibukan dalam masa yang sama aku demam.
Bukan apa, aku demam sebab cuaca yang panas dan tiba-tiba hujan dengan lebat.
Sekejap kena hujan sekejap panas sangat. Jadi kawan-kawan, minum banyak-bnyak air ye.

Citer banyak je tp dah jadi basi la. Macam-macam jadi and dalam sekelip mata sepantas cahaya semuanya.
*tudiaaa bahasa aku*

Aku join jadi fasilitator untuk program MRS  5 siri. MRS is short for Mentor Rakan Siswa. Ala-ala PRS la an. But this one is more towards counselling and helping. Kalau tak silap aku, dalam bengkel MRS  baru-baru nih katanya semua ipta ada cuma nama je laen cikit. Sekarang ni ada 3 orang wakil USM pergi ke konvensyen MRS di UnisZA, Terengganu. Time aku kat matrix pon ada gak tp  dipanggil PRD,Pembimbing Rakan Dinamik. Semua matrix ada jugak tak silap aku sebab ada kem gabungan semua matrix.

haa.. alang-alang aku citer pasal nih, nak promote la page MRS USM Kejut nih. Mohon support ^^

berbahagia maen baby time meeting

maen nset masa meeting

baru selesai persiapan malam dinner

muka lega siap masak untuk super steamboat

happy berjimba..haha

cameragirl kita!

proses penghantaran barang lepas habis dinner
gmbo ni je yang di uplod kerana sebab tertentu. assalamualaikum


Cerita laen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cute Plant Dancing Kaoani