Jom Follow Saya

Saturday, June 23

First time in my life...

Assalamualaikum.
Haa...Ape cer lak title cmni?
Ni ceq nak habaq mai!

Pada suatu malam yang hening pening dan tengit...(=,=)
Hahahaha..

Camni citernye.Aku kua malam with my senior girl.Just kami berdua.Dye lak baru abeh exam.
So,cam nak release stress la nih.Cadangnye nak pegi ber'SHOPPING' la an.Nak gerak awal sebab mall tutop awal. Lepas maghrib siap2 tapi las2 kami gerak lepas isya' gak.So,conclusionnye samapai mall lewat and kedai dah tutop.

Takpe lah.Change of plan.Kami nak tengok midnite muvie.
Citer Abraham Lincoln,The vampire Hunter.
Sebelom tu kami makan dulu and maen kat arcade game.
Best!
11.20pm, it's time for the muvie!
wooohooo~~
Citer tu genre action thriller. Best sgt!
Thumbs up!
Tak rugi tengok.

Abeh citer dalam pukol 1.00am.
Time to head back home a.k.a USM.
Meter kete yang aku bawak tu rosak.So, aku depend kat meter gas jela.
Ada sikit ag.Aku pikir sempat la sampai USM sebab dah dekat dah. Sikit ag je nak sampai.
Ditakdirkan lah kepada kami pada malam yang hening lagi pening itu, pada mana ketika kami sampai di depan perkarangan USM, kereta yang kami naiki mati tepi jalan. (amboi BM aku)

First time kete aku bawak benti sebab abeh minyak!
First time aku kena jalan kaki masuk pagar USM mintak tolong pak guard yang baek hati uh!
First time aku jalan kaki kat tepi jalan pukul 2 pagi!
First time aku jalan bertembung ngan ramai2 mamat rempit!
First time aku isi minyak dalam botol!
First time aku isi minyak dalam kete guna pump tandas!
First time bagi aku!
And I never wanted to go out late night again!

That night was scary but experiencing!
Ada gamba kisah malam tuh.Tapi next post aku tunjuk ea!
Pengalaman mengajar erti untuk serik! Humph

2 comments:

  1. hahaha.. semuanya 1st time ea..
    takpe.. pengalaman semua tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..first time tp dah serik! huhuhu

      Delete

Cerita laen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cute Plant Dancing Kaoani