Jom Follow Saya

Saturday, June 23

Sedih!

Assalamualaikum..
Lama ngat dah aku tak update blog.
Baru je abeh exam.Tapi aku stay ag kat USM.
Aku bukan saja2 tak balik tapi memang ada hal.
Bese la,orang busy.(ceewaahh)
Abeh je exam membe2 aku ajak pegi holiday kat Langkawi.
USM an dekat je ngan Kedah.
Tapi aku tak pegi pon sebab aku dah penah pegi ngan family aku.So,aku pesan la deme belikan aku coklat banyak2.
Tapi,pagi deme balik umah tu aku bangun lewat sebab tengok citer sepanjang malam.
Huhuhuhuh (T T)
Sedih!

3 comments:

  1. laaa.. jangan sedih2 ea.. layan cter banyak2 lagi.. kompem hilang sedih..hehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..abeh dah stok cuti nih sbb nak ilangkn sdih!

      Delete

Cerita laen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cute Plant Dancing Kaoani