Jom Follow Saya

Monday, July 30

:: Episod Ramadan :: 5

Assalamualaikum u'olls <3
Mood: ceria!

Semalam an..aku g la jumpa MIRA!!
Fuhh!! aku g umah dye alang2 aku dpat kua sorang.
Sebelum ni ada je kua tapi ngan parents.
Al-maklum la, aku baru renew lesen. So dapat la puas berjalan sendiri!

Anyway, ada 1 ag sebab aku hepi!
Aku ada la 'ter'sembang ngan mak ayah aku pasal kawen ni.
Cmni taw ~

Mak : "Qilah, nanti ada org anta katil queen baru ngan almari set skali."
Ayah :"katil single tu kasi kat abg kamu. Tapi camne kalau abg kamu kawen dulu?"
Mak :"Abg ni..jauh berzaman lagi"
Ayah :"Mana tawu qilah ke kawen dulu. Boyfriend dah datang umah dah"
Mak :"Tak lama lagi la tuh.Kome nak kawen, kawen jela. Mak tak halang."
Ayah :"Dah sedia ke kamu? "
Mak : "Banyak komitmen nanti. Kamu kena jaga hati parent kamu n parent mertua gak. Kene fikir 2 family dah.Zaman remaja kamu akan tamat.Nak ke?"
Aku :" Ayah kasi kebenaran ke?"
Ayah :"Kawen jela bila kamu nak"
.............................

Ngehngehngeh~~
So.....
Erm....
Nantikan la je!

huhuhuuhu
hohohohho
hehehehehe

Dapat gambarkan tak kegembiraan aku?
Doakan la kami yerk!
Semoga kami berkekalan hingga jinjang pelamin.
Amin~


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10 comments:

  1. gler sp0rting parents k0!
    klu ak pn epy gtu!ha3

    ReplyDelete
  2. amboii dia, seronoknya!
    haha
    semoga berkekalan la noh sampai ke jinjang pelamin.
    ak doa sesiap dah nieh.
    haha

    ReplyDelete
  3. mga abah ngan umi muja pun same mcam mak ayah isma,, :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah akan terbukak jugak pintu hati mak ayh muja :)

      Delete
  4. selagi kamu tak buat benda terlarang selagi tu allah mudahkan jalan bagi kamu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amiiinnn....insyallah..moga dijauhkan sgala yg terlarang :D
      thanks ingatkan

      Delete

Cerita laen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cute Plant Dancing Kaoani