Jom Follow Saya

Monday, July 9

:: MaduBulan :: (appreciation)

Assalamualaikum..
Ehem2! Pada tanggal 25 Jun hingga 1 Julai 2012, Mint telah meluangkan masa bersama-sama aku. Percutian ini di panggil "MaduBulan". Hehehehe

Kami, dengan berbesar hati ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak penganjur yang telah membantu dalam menjayakan program ini. Pihak berkenaan adalah sebuah institusi pendidikan tinggi yang telah menganjur tempat penginapan kami. Pihak Klinik yang telah menyewa pengangkutan kami berdua. Pihak kafeteria dan restoran2 yang telah menaja makanan kami.

Dan yang paling utama, jutaan terima kasih kepada ibubapa aku kerana telah mengizinkan Mint bermalam di rumah kami selama 2 hari 1 malam.

Formal giler..Huhuhu
Senang citer..Kami bercuti bersama2 kat salah satu institusi selama 4 hari and 2 hari lagi Mint bermalam kat umah aku 
He only met my parent as friend. Not officially as boyfriend yet. But he proved that he is sincere towards me! ngeee~

2 comments:

  1. bestnya dapat bercuti.. saya pun suka jalan2 :)

    moga allah mudahkan jalan awak dengan boyfriend awak :)

    ReplyDelete
  2. bes bejlan..tp time berpisah untuk balik umah sndri tu perit sngat..rasa cam taknak balik dah...huhuhuh...
    terima kasih doakan..amiinn~

    ReplyDelete

Cerita laen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cute Plant Dancing Kaoani