Jom Follow Saya

Sunday, August 12

Quran furqan digital!

Assalamualaikum.

Aku ada la jalan2 blog tadi.
Aku terjumpa quran furqan yang bleh download secara percuma!
Quran ni ada suara bacaan ayat suci al-quran.

Ada kat blog Mr.Amir Asyraf.
Sangat berguna bagi sape2 yang rajin berjalan o buzy.
Portable sebab bleh letak dalam smartfon o mp3.

Kat blog ni dye ada gak aja camne nak install/dwnlod.
Mari sama-sama tingkatkan amal ibadah.

2 comments:

  1. sekarang ni dah xde alasan kita nak baca quran, sebab kat mana2 je kita boleh bawa quran :)

    dalam hp pun boleh..

    ReplyDelete

Cerita laen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cute Plant Dancing Kaoani