Jom Follow Saya

Tuesday, May 15

I'm in....

Assalamualaikum~
Arini tak la sebosan semalam.Better la I think.
Semalam bapak punya bosan! Tak tawu nak buat ap dowh.Padahal sebenanye ad 3 assignment yang kena anta jumaat ni and ad test jumaat ni jgak.Miggu depan first day of the week! Ada presentation n viva projek mini,Rat repellent.Hehe! Nantikannya!
Arini I'm waering baju kurung! Ala-ala gadis melayu terakhir la kononnya. :p
Hahaha..Bajet giler aku ni.
Oke2..Today is the same as yesterday.Buzy and clas from morn to eve!
Ya ALLAH! Ni bru permulaan kepada Elektronik Engineering.
Oh! Btw, I'm in usm on Electronic Engineering~~ wiwiwiwiwi
Takyah nak suka sangat la! Belaja dye xla semegah nama kos 2 pon.Trok ada la belaja dye.Dah gaya cam belaja MEDIC dh.
Membe aku dye amek MEDIC kat UKM. Dye pon enjoy blaja walaupon susah n teruk n etc~ :D

Tapi aku besyuko dapat kos yang aku minat even buzy n bakal kena renjatan elektrik. Senior kata kne renjatan sikit 2 bese la.Law x takde la feel untuk kos ni.Hehehe..
Entah-entah sebab kne elektrik 2 yang deme jadi hebat! waaaa! Nk kene gak la :p

Aku besyukor atas segala nikmatmu ya ALLAH! Kuatkan lah iman dan tabahkan lah hati hambaMU ini...Amiinn

No comments:

Post a Comment

Cerita laen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cute Plant Dancing Kaoani