Jom Follow Saya

Friday, September 21

Letak lagu dalam blog

Assalamualaikum.

Takde sape pon mintak..tapi aku merasa kewajipan..sebab aku try-try nak letak lagu..aku punya la search kt tutorial blog laen. tapi tak berjaya gak.
Las-las, aku jumpa gak satu blog ni. FREE MUSIC CODE

aku dah try and alhamdulillah berjaya ><



1- bukak blog ni, muka dia camni hah 
kat bulatan merah tu ada senarai lagu jenis apa nak. melayu indonesia english and sebgainye
or bleh jgak cari kat  latest upload.

2-klik la kat lagu mana yang korang nak.

3-akan kua camni, klik je kat code tu and copy.

4-log in blog---design----layout---add a gadget----HTML code---paste je code yang di copy td.

5- save an and jadi la cmni, insyallah. bleh maen pause ag law xsuka o cam bising.
p/s: kalaw takde lagu yang korg nak, bleh je request kt shoutbox. gudlak and happy blogging :)

4 comments:

  1. menarik juga ni.. tapi saya kurang minat blog yang letak lagu ni sebab ganggu saya nak fokus baca.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh pause kan law xnak denga..tu yang menariknya pasal music code ni

      Delete

Cerita laen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cute Plant Dancing Kaoani