Jom Follow Saya

Thursday, December 6

Quality time~

Assalamualaikum..

apa tu quality time??
hehehe.. quality time tu adalah masa yang sangat precious, moment yang korang nak ingat selalu.
awat aku wat tajuk camni? haaa..
sekarang ni mr.hunny di naiktaraf (cam bende lak) dari ahli bese kepada YDP kelab Bioinc (kelab kos bio industri) kat UPM.
buzy memanjang je dia. actually dia buzy bende laen gak. tapi nak dirangkumkan dia sangat buzy.
kebetulan pulak, aku pon di naiktaraf from ahli tak aktif to ketua exco aktiviti dan keusahawanan sekreteriat MRS (aku dah citer kat post yang lepas). aku tak la sehebat mr.hunny. tapi aku ditugaskan oleh YDP MRS untuk laksanakan program. program yang aku jd timbalan pengarah projek (tak mampu nak pikul tanggungjawab pengarah projek lagi), tarikh program ni bertindih ngan dekat 3 program yang aku join.
so, aku pon sibuk jugak.
tapi, bila aku free o mr.hunny free, kami gayut macam taknak lepas fon. tudia punya rindu kan. (kol mak ayah selalu taw)
memang sangat sweet. romantik. (no word to describe)

kami takleh nak dating selalu sebab aku USM dia UPM. jarak yang jauh memisahkan kami.
tapi jangan nak sedih-2, zaman generasi y sekarang ni sume kat ujung jari jerk.

hehehe.. mr.hunny and cik star(aku la) sama-2 dah beli Galaxy S2 wane hitam.(actually lama dah beli tp baru citer)
beli sendiri-2 tapi jenis sama saja je nak wat cam couple thing la (^^u)

ada masa and dapat wifi, aku o mr hunny exchange gamban guna whatsapp, skype, dan seumpamanya.

                                          

hahaha..sama x?? hehehe
oke..assalamualaikum,tata

4 comments:

Cerita laen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cute Plant Dancing Kaoani