Jom Follow Saya

Sunday, March 31

SukAD fasa-2

Assalamualaikum..

dah lama dh kejadian ni..asenye dalam hujung bulan 2 or awal bulan 3 camtu la..actually sukad ni adalah sukan adntara desasiswa a.k.a. SukAD. Desasiswa plak cam hostel la.. semua desa dlm ke-3 kampus usm berkumpul 1 tempat untuk event ni..fasa ke-2 ada game bola baling lelaki, futsal perempuan, takraw lelaki (memang ada laki je pon game nih) dan bola jaring. fasa ke-2 ni berlangsung kat usm kubang kerian,kelantan.

berkat ada kawan dlm kalangan cameraman time ni, dapat la skodeng gmba! 



 mula mula..kita usha mamat nsem handball dari desa jaya..ngee~








 then, gadis gadis osem futsal desa jaya..phewwiiittt~






 kita kembali usha mamat mamat hebat takraw desa jaya dan desa lembaran!!









 now...awekss cun netball dari desa jaya and desa lembaran.*clap2*











GA merah yang comel itu sahabat saya time skolah MADID dulu..she's from desa cahaya gemilang..wee~ >(^~^)<

ni side show jerk..*jahat giler* haha..ni plak acara Pantun antara desasiswa. ni wakil desa lembaran kot.



actually bnyk ag gmba2 ni..tp bnyk sgt kang bnyk error uplod lak an..so stakat preview sume pakwe2 ncem n awek2 cun ni ye..stg kome terliur plak dh..hehe

ni plak adalah grup futsal wanita bersama coach mereka sendiri..

desasiswa lembaran.

desasiswa jaya

 ni adalah pertembungan 2 team futsal wanita dari usm Kejut. desa jaya jumpa desa lembaran.












                collision hebat nih!!!!

tak lupa jgak pada ajk-2 dari usm Kejut yg masyuukk~











No comments:

Post a Comment

Cerita laen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cute Plant Dancing Kaoani